Unikátní záruka 25 let a další výhody vysavačů Husky

Odolný pomocník

Naše výrobky HUSKY představují komplexní koncepci pohodlného a efektivního úklidu, která je podpořena zcela mimořádnou garancí - tzv. doživotní zárukou na celý přístroj, která byla výrobcem stanovena na 25 let.

Centrální vysavač Husky zbaví Vaši domácnost prachu, alergenů, vody a mokrých nečistot. Vzduch vyčistí v účinném filtračním systému a co je nejdůležitější: odvede jej z domu pryč. Ani sebemenší smítko prachu se nevrátí do interiéru, jak je tomu pravidlem u příručních vysavačů, které v místnostech víří cirkulací vzduchu prach na nábytku a záclonách ještě dříve, než ho stačí vysát. Při úklidu navíc manipulujeme jen s lehkou hadicí - nemusíme vysavač přenášet po domě a obávat se kolize s nábytkem, dveřními prahy, schodišťovými stupni či rohy stěn.

Síla HUSKY

Husky posouvá vnímání centrálního vysavače od pouhého spotřebiče k opravdové investici, která zvyšuje hodnotu stavby a uživatele chrání před nečekanými výdaji v budoucnosti. Silný Husky bude vždy připravený věrně „utáhnout“ úklid domácnosti. Kovová konstrukce centrálních vysavačů Husky v sobě spojuje dokonalý design a maximální odolnost. Robustní tělo vysavače obsahuje průmyslový motor s technologií nezávislého chlazení Bypass, která společně s celokovovým provedením zaručuje odolnost i při vysoké zátěži a poskytuje jistotu bezproblémového chodu.

Mokré sání

Odolnost centrálních vysavačů Husky dokládá i možnost přímého sání vody bez nutnosti přiřazení externích zařízení - Modely Husky Pro 100 a Pro 200 mají sací jednotku uzpůsobenou pro vysávání mokrých povrchů. Nečistoty jsou zachycovány v objemné a odolné polypropylenové nádobě s plovákem v nerezovém sacím koši. Husky ale nabízí ještě víc - samosplachovací agregáty. Jedná se o univerzální centrální vysavačový systém, který veškeré nečistoty odvádí přímo do kanalizace.

Silný partner

Silná značka si žádá silného partnera - odpovídající dodavatelskou společnost, která poskytne klientům stabilní zázemí a veškerý poprodejní servis. Centrální vysavače Husky dodává na český a slovenský trh společnost Newag s.r.o., která v příštím roce oslaví již více jak 30 let své existence. Za tu dobu realizovala 35 000 dodávek centrálních vysavačů v ČR a SR a stala se leaderem v dodávkách centrálních vysavačů s více než 50% tržním podílem. O spokojenost zákazníků se stará proškolený tým na pobočkách v Praze, Brně, Hradci Králové a řada smluvních partnerů po celé České republice.

Servis Husky

Centrální vysavače Husky mají vlastní servisní zázemí, poskytované na pobočkách firmy v Praze, Brně, Hradci Králové. Nejen montáže, ale i servisní úkony jsou na pobočkách realizovány proškolenými zaměstnanci. Tímto přístupem se zcela odlišujeme od ostatních firem na trhu, které si na servis najímají externí firmy. Kromě oblastí, které jsou obsluhovány jednotlivými pobočkami, je kvalitní servis zajištěn certifikovanými smluvními partnery, kteří jsou odborně proškoleni.

Síla znamená čistotu

Zbavte svoji domácnost prachu a nečistot efektivně a jednou provždy - se silou Husky. Výkonný motor centrálního vysavače Husky spolupracuje se samočisticím filtračním systémem, který šetří vaše zdraví i čas. Nečistoty jsou zachyceny v odpadní nádobě, vysátý vzduch odchází z domu pryč - žádné víření prachu a alergenů v interiéru se nekoná. Cyklónový proud vzduchu v odpadní nádobě udržuje filtry stále čisté, navíc účinnost odolných průmyslových Bypass motorů nesnižuje ani případný průchod prachu. Nemusíte se tedy obávat poklesu výkonu motoru, Husky spolehlivě táhne vždy, když potřebujete - s doživotní zárukou. Husky - to je síla, odolnost a vytrvalost.

Dokonalá filtrace

Centrální vysavače Husky jsou vylepšené o permanentní filtr s obsahem patentované přírodní látky SILPURE, která zabraňuje růstu bakterií na textilu. SILPURE je nová generace antibakteriální úpravy, která využívá přirozené antibakteriální síly stříbra k zastavení růstu bakterií a zabraňuje šíření bakterií způsobujících zápach. Stříbro je přirozený nepřítel bakterií a SILPURE je pro Husky vysavače zdravé a ekologické řešení.

Pobočky a servisní střediska NEWAG

NEWAG spol. s r.o.

Vestecká 104
252 41 Zlatníky – Hodkovice
Tel.: 261 221 528
Infolinka: 800 139 076
E-mail: info@newag.cz

Otevírací doba:
Po-Čt: 8 – 17h, Pá: 8 – 15h

NEWAG Praha spol. s r.o.

Vídeňská 573
252 42 Vestec u Prahy
Tel.: 261 213 103
GSM: 777 137 781
E-mail: praha@newag.cz

Otevírací doba:
Po-Čt: 8-12 13-17, Pá: 8-12 13-15h

NEWAG Hradec Králové spol. s r.o.

Uhelná 1182/3a
500 03 Hradec Králové
Tel.: 495 521 522
GSM: 777 059 277
E-mail: infohk@newag.cz

Otevírací doba:
Po-Čt: 8:30 – 17h, Pá 8:30-15h

NEWAG Brno spol. s r.o.

Hviezdoslavova 55a
637 00 Brno
Tel.: 548 210 954
GSM: 777 092 777
E-mail: brno@newag.cz

Otevírací doba
Po-Pá: 8-16:30h

Napište nám