Stop šíření virů a alergenů v domácnosti

Centrální vysavač Husky zbaví vaši domácnost virů, prachu a alergenů. Vzduch vyčistí v účinném filtračním systému, a co je nejdůležitější: odvede jej kompletně z domu pryč.

Ani sebemenší smítko prachu se nevrátí zpět do interiéru, jak je tomu pravidlem u příručních vysavačů, které v místnostech víří cirkulací vzduchu prach s viry a alergeny na podlaze, nábytku a záclonách, ještě dříve než ho stačí vysát.

Při úklidu s centrálním vysavačem navíc manipulujete jen s lehkou hadicí – nemusíte vysavač přenášet po domě a obávat se kolize s nábytkem, dveřními prahy, schodišťovými stupni či rohy stěn. Centrální vysavač nevíří prach. To je prostě fakt, který nejde zpochybnit. Nedochází ani k víření dosud nevysátého prachu, jako je tomu u mobilních vysavačů, což ulehčuje život nejen alergikům.

Rozšíření systému centrálních vysavačů o chytré doplňky

Pomoc s úklidem uvítá každý. A co teprve, když k dílu přiloží ruku celý arzenál pomocníků. Díky rozsáhlé nabídce příslušenství je to realita. Vybírat můžete například z doplňků jako je hadice ve zdi (podívejte se na video, jak hadice ve zdi funguje), díky které již nemusí uživatel manipulovat s dlouhou hadicí, ale na úklid si vytáhne pouze potřebný kus. Po dokončení úklidu jednoduše odjistí pojistku a hadice se zasune zpět do zdi. Praktickým doplňkem jsou také kuchyňské štěrbiny v soklu kuchyňské linky. Ke štěrbině stačí namést nečistoty a sací jednotka je nechá zmizet během okamžiku. Štěrbiny se uplatní kromě kuchyně i v předsíních. Zmínit musíme i Vroom, což je takový box s hadicí o délce 5,5, nebo 7,5 metrů, která se vytahuje z boxu pro rychlý operativní úklid.

Spojení centrálního a robotického vysavače? Ano!

Robotické vysavače jsou vhodnými pomocníky při každodenním úklidu prostor s rovným povrchem bez překážek, jakými jsou prahy, schody, nábytek atp. Nicméně jejich malá odpadní nádoba má za následek, že po každém vysávání ho musíte vyčistit. Ale ne vždy tak tomu musí být! Představujeme první a jediný robotický vysavač Tubo Robo (podívejte se na video, jak Tubo Robo funguje), který lze napojit na systém centrálního vysávání a který se po dokončeném úklidu díky speciální základně dokáže automaticky vyprázdnit a vyčistit, bez zásahu uživatele.

Samočistící robotický vysavač Robo

Centrální vysavač do rodinného domu i bytu

Většina lidí má zafixováno, že centrální vysavač patří do rodinného domu. Ale to je omyl, v dnešní době je častá i instalace centrálního vysavače do bytu. Jsou pro to uzpůsobené menší modely, které lze umístit např. do komory, do šatní skříně atp. Stejně tak lze řešit vnitřní, nebo vnější výfuk. Jednoduchý, ale velice výkonný centrální vysavač do bytu je např. Condovac 660, který díky svým rozměrům snadno schováte i v malém bytě. Lze ho kombinovat i s výše zmíněným samočistícím robotickým vysavačem Robo.

Husky šetří životní prostředí

Při nákupu vysavače vždy myslete také na to, jak je důležitý dopad na životní prostředí. Udržitelný rozvoj se týká uspokojování dnešních potřeb, aniž by byly ohroženy potřeby budoucích generací. Systémy centrálního vysávání společnosti Husky se skládají převážně z recyklované oceli a hliníku, dvou nejvíce recyklovaných materiálů na světě. Recyklace hliníku a oceli využívá o 95 % méně energie než jejich výroba z nových materiálů, což výrazně snižuje emise skleníkových plynů.

Vysavače společnosti Husky v sobě spojují účinnost a výkon, a tak dosahují úspory energie. Silný nástroj na čištění znamená méně času stráveného vysáváním. To znamená, že úklid provedete efektivněji, a navíc v kratším čase.

Ve společnosti Husky se zaměřujeme na usnadnění vašeho života pomocí nových a inovativních způsobů čištění vašeho domova s využitím praktických a odolných výrobků.

Pobočky a servisní střediska NEWAG

NEWAG spol. s r.o.

Vestecká 104
252 41 Zlatníky – Hodkovice
Tel.: 261 221 528
Infolinka: 800 139 076
E-mail: info@newag.cz

Otevírací doba:
Po-Čt: 8 – 17h, Pá: 8 – 15h

NEWAG Praha spol. s r.o.

Vídeňská 573
252 42 Vestec u Prahy
Tel.: 261 213 103
GSM: 777 137 781
E-mail: praha@newag.cz

Otevírací doba:
Po-Čt: 8-12 13-17, Pá: 8-12 13-15h

NEWAG Hradec Králové spol. s r.o.

Uhelná 1182/3a
500 03 Hradec Králové
Tel.: 495 521 522
GSM: 777 059 277
E-mail: infohk@newag.cz

Otevírací doba:
Po-Čt: 8:30 – 17h, Pá 8:30-15h

NEWAG Brno spol. s r.o.

Hviezdoslavova 55a
637 00 Brno
Tel.: 548 210 954
GSM: 777 092 777
E-mail: brno@newag.cz

Otevírací doba
Po-Pá: 8-16:30h

Napište nám